В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Доставка

Уважаеми Клиенти при покупка от нашя магазин, за Ваше удобство Ви предлагаме транспорт на всички Ваши покупки до домът Ви.

За гр.Монтана и гр.Козлодуй транспортът е безплатен. За останалите населени места транспортът е по договаряне.

При онлайн пазаруване сумата за транспорт на желаната от Вас стока се показва в процеса на пазаруването, или ще Ви бъде съобщена в магазина от наш служител след обработване на поръчката.

След финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени и Вашите лични данни: имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката от Вас, наш служител ще се свърже с Вас по най-бързия начин за да Ви даде необходимата информация относно доставката. В случай че поръчаните от Вас стоки са в наличност, доставката може да стане по-най бързия начин чрез куриерска фирма или чрез собствения транспорт на фирмата. Ако от дадения продукт няма наличност, заявката Ви ще бъде изпълнена в рамките от 7 до 30 работни дни.

Оn-line заявка може да се свържете директно с обаждане до магазинът ни в конкретния град, за да се информирате за наличността на продуктите и сроковете за доставка при липса на наличност.