Холен ъгъл Дубай

Холен ъгъл с функция сън, механизъм подматрак и ракла за багаж. Дамаска – комбинация от дамаски Дубай.

Размери холен ъгъл Дубай*: Дължина: 300 см Широчина: 250 см Височина: 95 см Широчина на страницата: 85 см Спално място: 240 х 120 см

Холният ъгъл е с функция сън – механизъм подматрак, ракла за съхранение на багаж. Холният ъгъл включва диван тройка с механизъм подматрак, ъгъл двойка и диван двойка с ракла багаж. Спалното място с размери 240 x 120 см. е подходящо за двама души. Диваните са изработени с възглавници, които оформят седящите места и са неподвижно прикрепени към облегалките. Неподвижните възглавници са от материал с висока плътност, създават усещане са удобство и комфорт при седене. Холен ъгъл Дубай включва 6 броя подвижни декоративни възглавници с различна форма и тапицерия. Холният ъгъл е тапциран с дамаски Дубай в три десена.

Холен ъгъл Дубай е в класическата комбинация черно и сребристо. Черният цвят е универсален и по правило се комбинира отлично с всеки друг цвят. Композицията черно и сребро винаги е актуална. Съчетанието сребро и черно е много елегантна комбинация за всеки интериор. Холен ъгъл Дубай е хармоничен баланс между черно и сребро, който ще внесе лукс, разкош, изящество и блясък във всеки дом. Стилът на холен ъгъл Дубай e допълнен с елегантни, декоративни елементи разположени в предната част на страниците на двата дивана. Моделът може да бъде тапициран във всички разветки и комбинации на дамаски “Дубай”. 

При поръчка на модела в размери по Ваше желание, различни от стандартните размери, ЦЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ.