Холна гарнитура Дубай

Холна гарнитура Дубай с функция сън. Дамаска: комбинация от дамаски Дубай.

Холна гарнитура Дубай включва: – фотьойл – 2 бр; – диван 3-ка с дюшек; – табуретка – 2 бр.

Размери* диван тройка: Височина: 95 см. Широчина: 85 см. Дължина: 205 см. Спално място: 190  х 140 см.

Размери* фотьойл: Височина: 95 см. Широчина: 85 см. Дължина: 95 см.

Размери* табуретка: Височина: 45 см. Широчина: 45 см. Дължина: 45 см.

*Холната гарнитура може да бъде изпълнена в габаритни размери по желание на клиента.

Може да поръчвате холна гарнитура Дубай в различни комбинации от мебели – диван двойка с ракла, диван тройка с функция сън – с механизъм или подматрак, по избор, фотьойли и табуретки по ваше желание.

Комплектът включва диван тройка, два фотьойла и две табуретки. Диван тройка с  функция сън и тройно разгъващ се  механизъм, осигурява място за спане с размери  190 х 140 см., подходящо за двама души. Към дивана е включен дюшек от дунапрен. Дюшекът е със сваляща се калъфка с цип, за лесно почистване и пране.

Диваните са изработени с възглавници, които оформят седящите места и са неподвижно прикрепени към облегалките. Неподвижните възглавници са от материал с висока плътност, създават усещане са удобство и комфорт при седене. Холната гарнитура е тапцирана с дамаски Дубай в три десена.

Холна гарнитура Дубай е в класическата комбинация черно и сребристо. Черният цвят е универсален и по правило се комбинира отлично с всеки друг цвят. Композицията черно и сребро винаги е актуална. Съчетанието сребро и черно е много елегантна комбинация за всеки интериор. Холна гарнитура Дубай е в хармоничен баланс между черно и сребро, ще внесе лукс, разкош, изящество и блясък във всеки дом. Стилът на холна гарнитура Дубай e допълнен с елегантни декоративни елементи разположени в предната част на страниците на дивана и фотьойлите.

Моделът може да бъде тапициран във всички разветки и комбинации на дамаски “Дубай”.

При поръчка на модела в размери и комбинация от мебели по Ваше желание, различни от стандартните размери, ЦЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ.