Холна гарнитура Ирис голд

Холен ъгъл Ирис голд с функция сън, механизъм подматрак, ракла за багаж и холна маса и две табуретки. Дамаска – комбинация дамски Дубай и еко кожа.

Холна маса Ирис голд и табуретките се продават отделно от холиня ъгъл и цената им не е включена в цената на холния ъгъл.

Размери холен ъгъл Ирис голд*: Дължина: 300 см Широчина: 260 см Височина: 96 см Спално място: 200 х 120 см

Размери холна маса Ирис голд*: Дължина: 120 см Широчина: 70 см Височина: 58 см

Размери табуретка*: Дължина: 45 см Широчина: 45 см Височина: 45 см

ЦЕНА холна маса Ирис: 357 лв.

ЦЕНА за табуретка 1 бр.: 75 лв.

*Холен ъгъл Ирис голд може да бъде изработен в габаритни размери по желание на клиента.
*За да поръчате размер по Ваше желание попълнете полето РАЗМЕРИ във формата за поръчка.

Холен ъгъл Ирис голд – с функция сън – механизъм подматрак, ракла за багаж, холна маса и две табуретки. Към холният ъгъл са включени декоративни възглавници с различни форма и размери, тапицирани с еко кожа в черно, златисто и дамаска Дубай.

Холната маса Ирис голд е със стъклен плот, цветово решена в златно, тапицирана с еко кожа.

Холен ъгъл Ирис голд е в класическата комбинация черно и златно. Черният цвят е универсален и по правило се комбинира отлично с всеки друг, композицията черно и златно е винаги перфектна. Съчетанието златно и черно е много елегантна комбинация за всеки интериор.

Холен ъгъл Ирис голд е перфектният баланс между черно и златно, който ще внесе лукс, разкош, изящество и блясък във всеки дом.

Холният ъгъл може да бъде поръчан в класически изчистен стил, в който няма други цветове освен черно и бяло. Тази комбинация е особено елегантна, семпла, всеки детайл е внимателно подбран. Това е смела и модерна комбинация, макар че някои може би ще я намерят за скучна.  

При поръчка на модела в размери по Ваше желание различни от стандартните размери, ЦЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ.