Холна гарнитура Ирис

Холна гарнитура Ирис с функция сън. Дамаска: шунил. Холна гарнитура Ирис включва: – канапе с дюшек; – фотьойл – 2 бр; – табуретка – 2 бр.

Размери* канапе: Височина: 90 см. Широчина: 95 см. Дължина: 225 см. Спално място: 190 х 140 см.

Размери* фотьойл: Височина: 90 см. Широчина: 95 см. Дължина: 115 см.

Размери* табуретка: Височина: 45 см. Широчина: 45 см. Дължина: 45 см.

*Холната гарнитура може да бъде изпълнена в габаритни размери по желание на клиента.

Може да поръчвате холна гарнитура Ирис в различни комбинации от мебели – диван двойка с ракла, диван тройка с функция сън – с механизъм или подматрак, по избор, фотьойли и табуретки по ваше желание.

Комплектът включва канапе с механизъм, два фотьойла и две табуретки. Канапето с функция сън и тройка механизъм осигурява място за спане с размери  190 х 140 см., подходящо за двама души. Към канапето е включен дюшек. Към комплекта са включени подвижни декоративни възглавници с калъфки с цип за лесно пране и почистване.

Холната гарнитура е тапицирана дамаска шунил два цвята. Съчетанието от кафяво и бежово и универсално, то създава чувство на топлота, домашен уют и спокойствие.

Можете да поръчате холната гарнитура с дамаска по избор, като изберете, както вида на тапицерията – флок, шунил, еко кожа, жакард, кадифе и др., така и цвета и десена на дамаската.

При поръчка на модела в размери и комбинацияот мебели по Ваше желание, различни от стандартните размери, ЦЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ.