Холна гарнитура Ирис лукс

Холна гарнитура Ирис лукс с функция сън механизъм подматрак и ракла за багаж. Дамаска: дамаска Дубай и еко кожа.

Холна гарнитура Ирис лукс : – диван двойка с ракла; – канапе с функция сън; – фотьойл.

Размери* канапе: Височина: 90 см. Широчина: 90 см. Дължина: 245 см. Спално място: 190  х 125 см.

Размери* диван двойка с ракла: Височина: 90 см. Широчина: 90 см. Дължина: 175 см. Ракла за багаж.

Размери* фотьойл: Височина: 90 см. Широчина: 90 см. Дължина: 110 см.

*Холна гарнитура Ирис лукс може да бъде изпълнена в габаритни размери по желание на клиента.

Може да поръчвате холна гарнитура Ирис лукс в различни комбинации от мебели – диван двойка с ракла, диван четворка, диван тройка с функция сън, фотьойли и табуретки по ваше желание.

Комплектът включва канапе, диван двойка с ракла за багаж и фотьойл. Канапе с функция сън и механизъм подматрак, осигурява място за спане с размери  190 х 125 см.

Холната гарнитура е тапцирана с дамаска Дубай в комбинация с еко кожа. Цялата колекция дамаски Дубай се предлага в цветове черно, бордо, лилаво и кафяво/венге в различни разцветки със сребърни и златни нишки от ламе и дамаски с флорални елементи. Моделът може да бъде тапициран във всички разцветки и комбинации на дамаски “Дубай”

Холна гарнитура Ирис лукс е в класическата комбинация черно-бяло и златно. Черният цвят е универсален и по правило се комбинира отлично с всеки друг, композицията черно и златно е винаги перфектна. Съчетанието златно и черно е много елегантна комбинация за всеки интериор. Това е перфектният баланс между черно и златно, който ще внесе лукс, разкош, изящество и блясък във всеки дом.

Холната гарнитура може да бъде поръчана в класически изчистен стил, в който няма други цветове освен черно и бяло. Тази комбинация е особено елегантна, семпла, всеки детайл е внимателно подбран. Това е смела и модерна комбинация, макар че някои може би ще я намерят за скучна.

При поръчка на модела в размери и комбинация от мебели по Ваше желание, различни от стандартните размери, ЦЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ.