Холна гарнитура Истанбул

Холна гарнитура Истанбул голд с функция сън. Дамаска: еко кожа и шунил.

Холна гарнитура Истанбул голд: – фотьойл – 2 бр; – диван 3-ка с дюшек; – табуретка – 2 бр.

Размери* диван тройка: Височина: 90 см. Широчина: 90 см. Дължина: 205 см. Спално място: 190  х 140 см.

Размери* фотьойл: Височина: 90 см. Широчина: 90 см. Дължина: 90 см.

Размери* табуретка: Височина: 45 см. Широчина: 45 см. Дължина: 45 см.

*Холна гарнитура Истанбул голд може да бъде изпълнена в габаритни размери по желание на клиента.

Може да поръчвате холна гарнитура Истанбул голд в различни комбинации от мебели – диван двойка с ракла, диван тройка с функция сън – с механизъм или подматрак, по избор, фотьойли и табуретки по ваше желание.

*За да поръчате размер по Ваше желание попълнете полето РАЗМЕРИ във формата за поръчка.

Комплектът включва диван тройка, два фотьойла и две табуретки. Диван тройка с  функция сън и тройно разгъващ се  механизъм, осигурява място за спане с размери  190 х 140 см., подходящо за двама души. Към дивана е включен дюшек от дунапрен. Дюшекът е със сваляща се калъфка с цип, за лесно почистване и пране. Холната гарнитура е със заоблени подлакътници, които ви осигуряват голямо удобство. Дамсаката е комбинация от шунил и еко кожа в кафяво и златно.

Гарнитурата включва комплект от тир големи подвижни възглавници. Възглавниците са две лица и калъфки с цип за по-лесно пране и почистване. Мебелите от серията Истанбулд голд се може да поръчате във всички разветки и комбинации на дамаски “Дубай”.

При поръчка на модела в размери и комбинация от мебели по Ваше желание, различни от стандартните размери, ЦЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ.