Меню
Меню

За нас

Казват, че домът е там, където е сърцето.
Вземайки това по-нататък, ние казваме, че сърцето е домът, в който всичките ви мебели са създадени да ги цените.


Нашата визия

Нашата визия и стремеж е да създадем едно по-добро ежедневие за много хора. На този сайт можете да разберете какво точно означава това и да разберете кои сме ние, какво правим и какво представляваме.

Какво предоставяме

Ние се ангажираме да предоставим най-качествените продукти нужни за ежедневието на един офис или дом. Практикуваме строг контрол при селектирането и избора на това, кои продукти да предложим на своите клиенти.

Нашата цел

Нашата цел е от пионери, да се превърнем в лидери на пазара за предлагането на качествено обзавеждане за Българския пазар. Това ще стане благодарение на вас – нашите клиенти, в които ние се вслушваме, разбираме техните нужди и им помагаме да ги постигнат.

В какво вярваме

Ние вярваме, че когато купувате мебел, вие създавате преживяване, спомен. И именно тези преживявания се стремим да създадем за нашите ценни клиенти. Ежедневно получаваме огромна любов от тях и се стремим да им носим нови преживявания всеки ден.
Вие сте на правилното място - mebelcenter.bg

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки